Προτάσεις για ένα σύγχρονο και μοντέρνο μπάνιο

Back
12.04.2021

Τι είναι το μπάνιο για εσάς; Είναι ένας χώρος εντελώς πρακτικός ή είναι ένας χώρος απόλυτης χαλάρωσης; Σας αρέσει να είναι φωτεινό και να εκπέμπει καθαριότητα; Θέλετε να εμπνέει στυλ και άποψη; Επιθυμείτε να μοιάζει με το προσωπικό σας spa;

Ό,τι κι αν διαλέξετε, ο στόχος είναι πάντα να βρείτε την χρυσή τομή μεταξύ των trends και της εκλεπτυσμένης αισθητικής. Το μπάνιο είναι ένας χώρος που δεν χρειάζεται να προσπερνάμε όταν συζητάμε για διακόσμηση. Η παραδοσιακή λογική που θέλει το μπάνιο μας κατάλευκο και αδιάφορο έχει ξεπεραστεί. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά πως πρέπει να “φορτωθεί” με κάθε λογής προϊόντα ή να ακολουθήσετε όλες τις τάσεις.

Όποια κι αν είναι η προτίμησή σας για το μπάνιο, αν ψάχνετε ιδέες για το πως θα φτιάξετε το δικό σας μπάνιο συγκεντρώσαμε κάποιες που θα σας εμπνεύσουν.

Μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης

Μια μπανιέρα ελεύθερής τοποθέτησης δίνει την αίσθηση του spa μέσα στο σπίτι σας. Η ηρεμία και η γαλήνη που προσφέρει αυτή η αίσθηση είναι εξαιρετικά σημαντική για να ισορροπήσουμε την αρκετά απαιτητική καθημερινότητα. Καθαρές γραμμές, αγαλματένια σχήματα και σχεδιασμός υψηλής αισθητικής είναι αυτά που χαρακτηρίζουν τις σύγχρονες μπανιέρες ελεύθερης τοποθέτησης. Αρκεί να σκεφτείτε το μέγεθος του μπάνιου σας και το συνολικό ύφος που θέλετε να πετύχετε.

Διακριτικές προσθήκες χρωμάτων

Τα χρωματιστά είδη υγιεινής έχουν κάνει την επιστροφή τους! Είναι ιδανικά για να δώσουμε χαρακτήρα σε έναν χώρο που μπορεί να μοιάζει χρωματικά ήπιος. Ανακαλύψτε νιπτήρες, λεκάνες, μπανιέρες και είδη μπάνιου σε ζωηρά χρώματα και έντονα σχήματα.

Πολύ μεγάλα πλακάκια τύπου μάρμαρο

Αν θέλετε να πετύχετε ένα διαχρονικό στυλ, που παράλληλα τραβάει όλα τα βλέμματα, επιλέξτε πλακάκια μεγάλων διαστάσεων για τις επιφάνειες του μπάνιου σας. Εκτός από την αισθητική παρέμβαση και την κομψή διακόσμηση, το να επιλέξετε πολύ μεγάλα πλακάκια θα δώσει όμορφο φινίρισμα στο μπάνιο σας. Αυτό γιατί δεν θα φαίνονται πολλοί αρμοί. Η διαφορά φαίνεται στην λεπτομέρεια! Στη Biente θα βρείτε ποικιλία από σύγχρονα πλακάκια μεγάλων διαστάσεων για το μπάνιο σας.

Τολμήστε το μαύρο χρώμα

Σε αντίθεση με την πρόταση για χρωματιστές πινελιές στο μπάνιο σας, μια πολύ κομψή πρόταση για το μπάνιο είναι η επιλογή του μαύρου χρώματος. Είτε είναι στα είδη υγιεινής είτε πλακάκια. Το μαύρο χρώμα δηλώνει κομψότητα, υψηλή αισθητική και διαχρονική επιλογή διακόσμησης. Για παράδειγμα, η τολμηρή και δραματική αυτή επιλογή θα δώσει ένα ιδιαίτερο ύφος στο χώρο που θα αποπνέει πολυτέλεια. Στη συλλογή της Biente θα βρείτε μαύρα στοιχεία που θα συνδυαστούν με τρόπο που θα αναβαθμιστεί η αισθητική του μπάνιου σας.

Επισκεφθείτε τη Biente, γνωρίστε ιδιαίτερες προτάσεις και σχεδιάστε το μπάνιο σας με υλικά υψηλών προδιαγραφών από σημαντικούς ιταλικούς και ισπανικούς οίκους.

Προτάσεις για ένα σύγχρονο και μοντέρνο μπάνιο
Share
Επικοινωνία

Διαβάστε περισσότερα

22.02.2024

Αναβαθμίστε τον γαστρονομικό σας χώρο: μοντέρνες τάσεις στα έπιπλα κουζίνας

17.02.2024

4 μοναδικές συλλογές concept με έπιπλα κουζίνας του οίκου SieMatic.

08.02.2024

Μεγιστοποίηση μικρών χώρων κουζίνας: Συμβουλές για το σχεδιασμό μιας συμπαγούς κουζίνας με έπιπλα κουζίνας του οίκου SieMatic.

14.09.2022

Λόγοι για να ανακαινίσετε την κουζίνα σας.

14.09.2022

Έπιπλα κουζίνας υψηλής αισθητικής. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Συμβουλευτείτε το design team της Biente.

Επικοινωνία