Πλακάκια Δαπέδου

Η επιλογή ή η αλλαγή με πλακάκια δαπέδου μπορεί να βελτιώσει αισθητά την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας. Με σωστή μελέτη και καθοδήγηση η επιλογή του δαπέδου θα μετατρέψει και θα ανανεώσει συνολικά τον χώρο σας. Το δάπεδο εκτός από αισθητική βελτίωση, αποτελεί και μία χρηστική αλλά μόνιμη συνήθως επιλογή. Ουσιαστικά πρόκειται για ένα στοιχείο μέσα στο χώρο που δεν αλλάζει συχνά, έτσι το υλικό ή το χρώμα που θα επιλέξετε δημιουργεί μια σχέση μονιμότερη συγκριτικά με άλλα στοιχεία του χώρου.

Είναι σημαντικό να έχετε στο μυαλό σας ότι διαφορετικοί χώροι του σπιτιού σας, ίσως να χρειάζονται και διαφορετικά πλακάκια δαπέδου. Στη Biente οι προτάσεις σε υλικά και αισθητική είναι πολλές, έτσι, αν από τη μία θέλετε να επενδύσετε το σαλόνι σας με κάτι πιο κλασσικό και διαχρονικό, όπως το πλακάκια σε απόδοση ξύλου που χαρίζουν αίσθηση ζεστασιάς και από την άλλη θέλετε να προσθέσετε πιο διασκεδαστικό χαρακτήρα στο μπάνιο σας με ιδιαίτερα σχέδια στα πλακάκια, το μόνο σίγουρο είναι ότι εδώ θα βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Συνεπώς στην αναζήτηση της κατάλληλης λύσης για πλακάκια δαπέδου, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη ορισμένες παραμέτρους, όπως τις ιδιότητες των υλικών, την αντοχή τους και την αισθητική που θα ταιριάζει στο γούστο σας, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για το τελικό αποτέλεσμα που επιθυμείτε να έχετε. Σε αυτό μπορούν να συμβάλουν οι άρτια καταρτισμένοι εσωτερικοί διακοσμητές της Biente που θα σας συμβουλέψουν και θα σας καθοδηγήσουν καθ’ όλη τη διάρκεια της επιλογής και της τοποθέτησης του.

17 αποτελέσματα
Εφέ
Χώρος
Διάσταση
Υφή
Πάχος