Πλακάκια

Καινοτόμες και φιλικές προς το περιβάλλον λύσεις, έτοιμες να ανταποκριθούν σε κάθε δημιουργική και τεχνική απαίτηση του χώρου της αρχιτεκτονικής και του interior design.

Τα πλακάκια είναι ένα στοιχείο το οποίο διακοσμεί τα περισσότερα, αν όχι όλα, τα σπίτια. Πλακάκια μπορεί κανείς να βρει ως επένδυση στους τοίχους του μπάνιου ή της κουζίνας και φυσικά αποτελεί το αγαπημένο στοιχείο για πολλούς για την διακόσμηση του δαπέδου, τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό ενός σπιτιού. Οι λόγοι που τα πλακάκια αποτελούν δημοφιλή εναλλακτική και προτιμώνται στα περισσότερα σπίτια είναι πολλοί. Το συγκεκριμένο στοιχείο καθιστά μια όμορφη λύση σε οποιοδήποτε χώρο, καθώς διαθέσιμη είναι μία τεράστια ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων, μεγεθών και υφών, που μπορούν να καλύψουν τις προτιμήσεις και των πιο απαιτητικών. Άλλα πλεονεκτήματα που αξίζει να αναφερθούν είναι η μεγάλη τους αντοχή, η ελάχιστη απαιτούμενη συντήρηση, αλλά και ο εύκολος καθαρισμός, ώστε να δείχνουν σαν καινούργια ακόμα και μετά από χρόνια.

Στη Biente θα βρείτε εξαιρετικά ανθεκτικά πλακάκια για όλους του χώρους του σπιτιού και ειδικά για σημεία που υφίστανται μεγάλη καταπόνηση, όπως είναι τα πατώματα και οι πάγκοι στην κουζίνα, αλλά και οι περιοχές στο μπάνιο όπως για παράδειγμα η ντουζιέρα ή ο χώρος πίσω από το νεροχύτη. Όλα διατίθενται σε πολλά σχέδια και χρώματα για να ταιριάζουν αρμονικά στο υπόλοιπο περιβάλλον. Ανακαλύψτε όλα τα διαθέσιμα σχέδια και χρώματα και ζωντανέψτε τους χώρους του σπιτιού σας με συνδυασμούς που θα σας αλλάξουν τη διάθεση. Διαμορφώστε τον χώρο σας με την βοήθεια των εξειδικευμένων εσωτερικών συνεργατών μας, έχοντας πάντα ως γνώμονα το δικό σας προσωπικό γούστο και προτιμήσεις. Ανάλογα με το στυλ που θέλετε να επιτύχετε – από κλασικό ή vintage σε art deco ή βιομηχανικό, υπάρχουν τα ιδανικά πλακάκια, ώστε δημιουργήσετε τη δική σας μοναδική σύνθεση.

43 αποτελέσματα
Εφέ
Χώρος
Διάσταση
Υφή
Πάχος