Εταιρεία

Διαχρονικότητα, επαναστατικός σχεδιασμός, αξιοπιστία, λειτουργικότητα. Αξίες συνυφασμένες με έναν κόσμο σύγχρονης πολυτέλειας, τον κόσμο της Biente.

Με δραστηριοποίηση στον χώρο των επίπλων κουζίνας και μπάνιου, στις ντουλάπες υπνοδωματίου και στον τομέα πλακιδίων και ειδών υγιεινής, η εταιρεία με την ισχυρότερη παρουσία στον χώρο των εισαγωγών και αποκλειστικών αντιπροσωπειών μιλά τη γλώσσα της σύγχρονης ζωής.
Εταιρεία

Made in Germany , 100% Made in Italy

SieMatic, Biente Italia, Ballerina Küchen, Bauformat, Burger. Brand names που δεν θυσιάζουν την πρακτικότητα στο όνομα του δυναμικού design παρά την κάνουν σύμμαχο της υψηλής ποιότητας, της φαντασίας και του καινοτόμου σχεδιασμού. Εταιρείες που φέρουν το «βάρος» της υπογραφής “Made in Germany” και “Made in Italy” κυριαρχούν στο portfolio της Biente, ανακηρύσσοντάς την κορυφαία εταιρεία στην αγορά.

Στην εποχή που οι κανόνες του lifestyle έχουν πλέον ξεπεραστεί, η απόλαυση ενός σύγχρονα δομημένου σπιτιού βάζει τη Biente σε πρώτο πλάνο.

Η αμφισβήτηση των μέχρι πρότινος γνωστών δομών και η υιοθέτηση νέων προοπτικών την κάνουν μια εταιρεία που δίνει νόημα στο σήμερα, αναζητώντας διαρκώς το καινοτόμο στο αύριο.

Μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς ένα βήμα μπροστά, προβλέποντας την εξέλιξη των χώρων προετοιμασίας του φαγητού αλλά και του συνόλου των χώρων διαβίωσης, πριν καν οι τάσεις αυτές έρθουν στο προσκήνιο.

Ήδη από το 1989, η τότε Möbel art, που μετονομάστηκε σε Biente έπειτα από την εξαγορά της πρώτης για να καταλήξει στη σημερινή Biente | SieMatic | Hatziorfanos Group, θέτει τις βάσεις για έναν νέο, ελεύθερο τρόπο ζωής που φέρνει τις αισθήσεις σε «διάλογο» με τα υψηλά τεχνικά χαρακτηριστικά.

Για εκείνη, η σημασία της υλικών, των σχεδιαστικών λεπτομερειών, των υφών και των χρωμάτων δεν είναι θέμα στυλ και εποχικών διαθέσεων. Για τη Biente αυτά είναι τα συστατικά μιας καθημερινότητας που συνεπάγεται «ευ ζην». Μιας ατμόσφαιρας που οφείλει να αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα των ιδιοκτητών της.

Έπιπλα κουζίνας, μπάνια, ντουλάπες υπνοδωματίου, όλοι χώροι δημιουργικότητας και πειραματισμών. Είναι εκεί που οι νέες ιδέες γίνονται πράξη, που η αυτοπεποίθηση φθάνει σε νέα επίπεδα και το εξελιγμένο interior λειτουργεί σαν δίχτυ προστασίας σε όσα καθημερινά συμβαίνουν.

Υπηρεσίες

  • Μελέτη και διακόσμηση
  • Επιμέτρηση
  • Μεταφορά
  • Τοποθέτηση και συναρμολόγηση
  • Εγγύηση καλής ποιότητας και λειτουργίας
  • After sales service

Προσωποποιημένοι χώροι, σχεδιασμένοι από μια ομάδα έμπειρων designers που συνεχώς εξελίσσεται, διατηρώντας πάντα σταθερή την εξειδικευμένη γνώση στο architectural και interior design.

Στη νέα εποχή που ζούμε, εδώ που πλήθος δραστηριοτήτων έχει πλέον μετοικήσει στο σπίτι, οι προκλήσεις της διατήρησης της οικίας σε έναν χώρο που θα καλύπτει διαρκώς ολοένα και περισσότερες ανάγκες γίνεται αυτοσκοπός και η Biente, η εταιρεία που επανεφευρίσκει συνεχώς τον εαυτό της, παραμένει σταθερή στην εξίσωση του forward living.

Συμβουλευτείτε το design team της Biente.

Επικοινωνία

Οίκοι

SieMatic
Από την ίδρυσή της το 1929, η SieMatic κατασκευάζει έπιπλα κουζίνας που ταιριάζουν σε έναν δημιουργικό τρόπο ζωής. Έπιπλα κουζίνας από υλικά υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμό που χαρακτηρίζεται από διαχρονική αισθητική και λειτουργική πολυτέλεια.
SieMatic
Ballerina Küchen
Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές επίπλων κουζίνας στη Γερμανία
Ballerina Küchen
Bauformat
H εγγύηση καλής ποιότητας του "MADE IN GERMANY" εκτείνεται πολύ πέρα από τις ρίζες και την κατασκευαστική βάση του εργοστασίου Bauformat.
Bauformat
Casalgrande Padana
Η Casalgrande Padana κατασκευάζει προηγμένα κεραμικά υλικά από φυσικές πρώτες ύλες εδώ και 60 χρόνια.
Casalgrande Padana
Gaggenau
Οι οικιακές συσκευές πολυτελείας Gaggenau προσφέρουν πειστική απόδοση και χειροποίητη ποιότητα.
Gaggenau
Sub-Zero, Wolf & Cove
Πρωτοπόρος στην επιστήμη της συντήρησης τροφίμων, το μαγείρεμα και τον καθαρισμό .
Sub-Zero, Wolf & Cove
Προβολή όλων