Εταιρεία

30 χρόνια βαθιάς τεχνογνωσίας και λαμπρής πορείας στο χώρου του επίπλου και του interior design.

Η Biente έχει καταφέρει να γίνει ένας από τους ηγέτες στο χώρο της με γνώμονα την άριστη εξυπηρέτηση και την μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη και σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα.

Ολοκληρωμένες Λύσεις

Ξεκινώντας από την κουζίνα, προχωρώντας στο καθιστικό, την τραπεζαρία, και συνεχίζοντας στο υπνοδωμάτιο και το μπάνιο ο καθένας από εμάς θέλει ένα χώρο λειτουργικό, εξοπλισμένο με προϊόντα που έχουν διάρκεια στο χρόνο και την αισθητική που τον αντιπροσωπεύει.

Στη Biente προσφέρουμε ολοκληρωμένες λύσεις παρέχοντας μία πλήρως ενημερωμένη γκάμα επίπλων και υλικών που καλύπτει όλες τις ανάγκες του εξοπλισμού ενός σπιτιού και εξατομικευμένες προτάσεις από συμβούλους διακόσμησης.

Η επίπλωση του σπιτιού μετατρέπεται σε μία διασκεδαστική και ξεκούραστη διαδικασία όταν μπορεί κανείς να έχει μία έμπειρη ομάδα interior designers που θα καθοδηγήσει και θα δώσει συμβουλές για την επίτευξη ενός ομοιόμορφου και εντυπωσιακού αποτελέσματος του οποίου την υλοποίηση αναλαμβάνουν οι εξαιρετικά έμπειροι τεχνίτες της εταιρείας μας.

Υπηρεσίες

Η αφοσίωση και η αγάπη για τη δουλειά μας είναι αυτό που μας κινητοποιεί να προσφέρουμε τη μέγιστη υποστήριξη και εξυπηρέτηση στους πελάτες μας μέσω των παρακάτω αναβαθμισμένων υπηρεσιών.

  • Μελέτη και διακόσμηση χώρων
  • Δωρεάν μεταφορά
  • Τοποθέτηση και συναρμολόγηση
  • Προ-μέτρηση και επιμέτρηση του χώρου σας
  • After sales service
  • Αποθήκευση προϊόντων
  • Εγγύηση καλής ποιότητας και λειτουργίας

Συμβουλευτείτε το design team της Biente.

Επικοινωνία

Οίκοι

SieMatic
Από την ίδρυσή της το 1929, η SieMatic κατασκευάζει έπιπλα κουζίνας που ταιριάζουν σε έναν δημιουργικό τρόπο ζωής. Έπιπλα κουζίνας από υλικά υψηλών προδιαγραφών και σχεδιασμό που χαρακτηρίζεται από διαχρονική αισθητική και λειτουργική πολυτέλεια.
SieMatic
Ballerina Küchen
Ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές επίπλων κουζίνας στη Γερμανία
Ballerina Küchen
Bauformat
H εγγύηση καλής ποιότητας του "MADE IN GERMANY" εκτείνεται πολύ πέρα από τις ρίζες και την κατασκευαστική βάση του εργοστασίου Bauformat.
Bauformat
Casalgrande Padana
Η Casalgrande Padana κατασκευάζει προηγμένα κεραμικά υλικά από φυσικές πρώτες ύλες εδώ και 60 χρόνια.
Casalgrande Padana
Gaggenau
Οι οικιακές συσκευές πολυτελείας Gaggenau προσφέρουν πειστική απόδοση και χειροποίητη ποιότητα.
Gaggenau
Sub-Zero, Wolf & Cove
Πρωτοπόρος στην επιστήμη της συντήρησης τροφίμων, το μαγείρεμα και τον καθαρισμό .
Sub-Zero, Wolf & Cove
Προβολή όλων