German Design Award 2021 – SieMatic SLX

Back
14.09.2022

Τα αξιοσημείωτα τρία βραβεία σχεδιασμού που κέρδισε η SieMatic για τα έπιπλα κουζίνας SLX το 2020 τα ακολουθεί τώρα ένα σημαντικό τέταρτο βραβείο. Το German Design Council έχει απονείμει το διαδεδομένης φήμης German Design Award 2021 στο επιτυχημένο concept κουζίνας SieMatic SLX.

Η ιδέα της κουζίνας SieMatic handless έχει ήδη κερδίσει το ICONIC AWARD 2020: Innovative Interior ως “Best of Best”, το iF DESIGN AWARD 2020 και το Red Dot Design Award 2020. Τα τέσσερα βραβεία για τη SieMatic SLX προθέτονται στη λίστα με τις κορυφαίες διακρίσεις που έχει λάβει η SieMatic.

Για παράδειγμα, το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2016 σε Χρυσό για την κουζίνα SieMatic 29 ή το Γερμανικό Βραβείο Σχεδιασμού 2019 για τη συλλογή SieMatic PURE. Επιπλέον, η μάρκα SieMatic τιμήθηκε με το βραβείο German Brand Award σε χρυσό το 2016 και με το German Brand Award για την αριστεία στο branding το 2020.

Το German Design Award είναι το διεθνές premium βραβείο του German Design Council. Η αποστολή του είναι να ανακαλύψει, να παρουσιάσει και να τιμήσει μοναδικές τάσεις σχεδιασμού. Κάθε χρόνο, απονέμονται βραβεία σε διακεκριμένες υποβολές από τους κλάδους του σχεδιασμού προϊόντων και επικοινωνιών που πρωτοπορούν στο διεθνές σχεδιασμό.

More living space than kitchen

Τα έπιπλα κουζίνας SieMatic SLX, είναι ιδιαίτερα κατάλληλα για να προσαρμοστούν σε έναν open plan χώρου κουζίνας – living.  Είναι εξίσου λειτουργικά όσο καλαίσθητα. Σε αυτή την περίπτωση η κουζίνας ένα design αντικείμενο. Πίσω από τις εκλεπτυσμένες επιφάνειές, τις φιλιγκράν αναλογίες και τις διαφανείς επιφάνειες βρίσκεται ολόκληρη η τεχνογνωσία της κουζίνας SieMatic: από τα λεπτά στοιχεία 6,5 χιλιοστών, έως το έξυπνο εσωτερικό σύστημα και τις πλήρως επανασχεδιασμένες οριζόντιες και κάθετες εσοχές με διακριτικά ενσωματωμένες και ανεξάρτητα ελεγχόμενες λωρίδες φωτισμού. Οι αντίστοιχες γυάλινες βιτρίνες προσφέρουν επιπλέον ελαφρότητα – με φαινομενικά αιωρούμενες και διαφανείς προσόψεις και πάνελ.

German Design Award 2021 – SieMatic SLX
Share
Επικοινωνία

Gallery

Διαβάστε περισσότερα

22.02.2024

Αναβαθμίστε τον γαστρονομικό σας χώρο: μοντέρνες τάσεις στα έπιπλα κουζίνας

17.02.2024

4 μοναδικές συλλογές concept με έπιπλα κουζίνας του οίκου SieMatic.

08.02.2024

Μεγιστοποίηση μικρών χώρων κουζίνας: Συμβουλές για το σχεδιασμό μιας συμπαγούς κουζίνας με έπιπλα κουζίνας του οίκου SieMatic.

14.09.2022

Λόγοι για να ανακαινίσετε την κουζίνα σας.

14.09.2022

Έπιπλα κουζίνας υψηλής αισθητικής. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Συμβουλευτείτε το design team της Biente.

Επικοινωνία