Έπιπλα κουζίνας υψηλής αισθητικής. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Back
14.09.2022

Η καρδιά ενός σπιτιού πάντα χτυπάει στην κουζίνα. Είναι ένας χώρος δημιουργίας και έκφρασης. Η κουζίνα μας είναι πάντοτε γεμάτη όμορφες μυρωδιές και υπέροχες εικόνες. Εκτός όμως από τις οικείες εικόνες θαλπωρής μία κουζίνα πλέον αντικατοπτρίζει την αισθητική μας.

Στη σύγχρονη εποχή, τα έπιπλα κουζίνας είναι ένας τρόπος να κάνουμε μια δήλωση όσον αφορά το προσωπικό μας στιλ. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να φροντίζουμε αυτός ο χώρος να εμπνέει καθαριότητα, ηρεμία, αλλά και να εκφράζει την εκλεπτυσμένη μας αισθητική. Πλέον, με τις απεριόριστες επιλογές που μας δίνονται στα έπιπλα κουζίνας, καθώς και στα πλακάκια και τον φωτισμό είναι πολύ εύκολο να πετύχουμε όσα ονειρευόμαστε.

Κομψότητα και λειτουργικότητα

Φυσικά είναι σημαντικό να τονιστεί πως ο σωστός συνδυασμός υλικών, επίπλων, πλακιδίων και φωτισμού χρήζει εμπειρίας στον κλάδο. Οι συμβουλές των ειδικών, τόσο σε πρακτικότητα αλλά και αισθητική, θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε μια εξαιρετικά κομψή αλλά και λειτουργική κουζίνα. Δείτε παρακάτω όσα πρέπει να γνωρίζετε για κουζίνες υψηλής αισθητικής από τη Biente.

Επιλέγοντας σύγχρονα έπιπλα για την κουζίνα

Η κουζίνα, εκτός από το ότι είναι το κέντρο του σπιτιού είναι ο χώρος που συμβαδίζει με την τεχνολογία και τις τάσεις στο χώρο του design. Ας δούμε μερικές επιλογές που μπορούν να αναβαθμίσουν την κουζίνα τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά.

Barstools

Για ένα απλό, κομψό αλλά και λειτουργικό αποτέλεσμα, μπορούμε να διαλέξουμε μοντέρνα σκαμπό μπαρ για να τοποθετήσουμε στη νησίδα της κουζίνας. Μια μίνιμαλ πινελιά που θα ζεστάνει τον χώρο και θα αναδείξει τα υπόλοιπα έπιπλα που έχουμε επιλέξει.

Πάγκοι από πλακάκι

Οι πάγκοι από πλακάκι συνδυάζουν τη λειτουργικότητα με την εκλεπτυσμένη ομορφιά. Μία λύση είναι να επιλέξουμε το ίδιο πλακάκι για τον πάγκο και τη νησίδα της κουζίνας ώστε να πετύχουμε συνοχή και απλότητα.

Περίτεχνα πλακάκια κουζίνας

Αν θέλουμε να δώσουμε έναν μοντέρνο αέρα στην κουζίνα μας μπορούμε να διαλέξουμε περίτεχνα πλακάκια κουζίνας. Στα showrooms της Biente θα βρείτε την επιλεγμένη γκάμα σε πλακάκια κουζίνας που με την βοήθεια των interior designers θα συμπληρώσουν την κουζίνα σας.

Φωτισμός

Ο κατάλληλος φωτισμός θα αναδείξει όλα τα υπέροχα και μοντέρνα στοιχεία που έχετε επιλέξει για την κουζίνα σας. Εκτός από την πρακτικότητα που μας δίνει ο σωστός φωτισμός όσο χρησιμοποιούμε την κουζίνα, προσθέτει στη συνολική ατμόσφαιρα, τη διάθεση αλλά και την αισθητική.

Φυσικά, αυτές δεν είναι οι μόνες επιλογές που έχουμε αν θέλουμε να πετύχουμε τη δημιουργία μιας κομψής κουζίνας. Οι συσκευές, οι πάγκοι, το δάπεδο, ακόμα και οι χρωματικοί τόνοι είναι εξίσου σημαντικά στοιχεία που μπορούμε να λάβουμε υπόψιν. Καθώς οι ανάγκες ποικίλουν στα ζητήματα σχεδιασμού και πρακτικότητας κουζίνας, η ομάδα διακοσμητών της Biente, θα σας παρουσιάσει και θα σας συμβουλέψει ώστε να δημιουργήσετε μια κουζίνα για εσάς.

Γνωρίστε έπιπλα κουζίνας υψηλών προδιαγραφών και αισθητικής στα showrooms της Biente.

Έπιπλα κουζίνας υψηλής αισθητικής. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.
Share
Επικοινωνία

Gallery

Διαβάστε περισσότερα

22.02.2024

Αναβαθμίστε τον γαστρονομικό σας χώρο: μοντέρνες τάσεις στα έπιπλα κουζίνας

17.02.2024

4 μοναδικές συλλογές concept με έπιπλα κουζίνας του οίκου SieMatic.

08.02.2024

Μεγιστοποίηση μικρών χώρων κουζίνας: Συμβουλές για το σχεδιασμό μιας συμπαγούς κουζίνας με έπιπλα κουζίνας του οίκου SieMatic.

14.09.2022

Λόγοι για να ανακαινίσετε την κουζίνα σας.

14.09.2022

German Design Award 2021 – SieMatic SLX

Συμβουλευτείτε το design team της Biente.

Επικοινωνία