4 μοναδικές συλλογές concept με έπιπλα κουζίνας του οίκου SieMatic.

Back
17.02.2024

Παγκοσμίως αναγνωρισμένα και καλύπτοντας τις μοναδικές μαγειρικές και γαστρονομικές συνήθειες 75 χωρών παγκοσμίως, τα έπιπλα κουζίνας SieMatic επαναπροσδιορίζουν τον τρόπο με τον οποίο σκεφτόμαστε τις κουζίνες.

Μέσω της καινοτόμου αρχής σχεδιασμού – των τεσσάρων concept PURE, URBAN, CLASSIC και MONDIAL – η SieMatic δίνει τη δυνατότητα στους ιδιοκτήτες σπιτιού να δημιουργούν χώρους διαβίωσης που αντικατοπτρίζουν αληθινά την προσωπικότητά τους. Με ένα νεύμα στους πιο δημοφιλείς τρόπους ζωής και τις τάσεις στα έπιπλα κουζίνας, οι συλλογές της SieMatic συνδυάζουν το σχεδιασμό και τη λειτουργικότητα όπως ποτέ ξανά, προσφέροντας ευελιξία και προσαρμογή.

Για περισσότερα από 90 χρόνια, η SieMatic αναγνωρίζει την κουζίνα ως κάτι περισσότερο από έναν λειτουργικό χώρο – είναι η καρδιά ενός σπιτιού. Με επίκεντρο την ποιότητα, τη λειτουργικότητα και τη διαχρονική νεωτερικότητα, η SieMatic σχεδιάζει έπιπλα κουζίνας που εμπνέουν τη δημιουργικότητα και φέρνουν τους ανθρώπους κοντά. Αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα κάθε ατόμου, τις ποικίλες διατροφικές κουλτούρες διαφορετικών χωρών και περιοχών και την εξελισσόμενη έννοια των κουζινών ως χώρων διαβίωσης, η SieMatic υπερβαίνει τα απλά προϊόντα. Η SieMatic  δημιουργεί καινοτόμα σχέδια που συνδυάζονται άψογα με το προσωπικό γούστο και αναβαθμίζουν τη συνολική εμπειρία της κουζίνας.

Καλώς ήρθατε σε έναν κόσμο όπου οι κουζίνες μετατρέπονται σε εξαιρετικούς χώρους διαβίωσης, όπου το στυλ συναντά τη λειτουργία και όπου τα γαστρονομικά σας όνειρα βρίσκονται στο επίκεντρο.

Ανακαλύψτε τις συλλογές concept της SieMatic αποκλειστικά στα showrooms της Biente.

Προγραμματίστε την επίσκεψη σας https://www.biente.gr/contact/

4 μοναδικές συλλογές concept με έπιπλα κουζίνας του οίκου SieMatic.
Share
Επικοινωνία

Gallery

Διαβάστε περισσότερα

22.02.2024

Αναβαθμίστε τον γαστρονομικό σας χώρο: μοντέρνες τάσεις στα έπιπλα κουζίνας

08.02.2024

Μεγιστοποίηση μικρών χώρων κουζίνας: Συμβουλές για το σχεδιασμό μιας συμπαγούς κουζίνας με έπιπλα κουζίνας του οίκου SieMatic.

14.09.2022

Λόγοι για να ανακαινίσετε την κουζίνα σας.

14.09.2022

Έπιπλα κουζίνας υψηλής αισθητικής. Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

14.09.2022

German Design Award 2021 – SieMatic SLX

Συμβουλευτείτε το design team της Biente.

Επικοινωνία